NAP check in UCC

In dit nieuwsbericht brengen we graag een nuttige functie onder de aandacht uit de categorie ‘vergeten functies’. Hieronder verstaan wij functies en wetenswaardigheden in Used Car Controller die niet iedereen kent of gebruikt (denk aan een van onze eerdere berichten over de salesview functie). We brengen je ze graag onder de aandacht, immers: hoe meer functionaliteiten je uit Used Car Controller haalt, hoe completer je wordt. Vandaag belichten we een functie die inzicht geeft in de NAP-status van al jouw gepubliceerde voertuigen.

Inzicht in de NAP-status met Used Car Controller

Wanneer je vanuit het Used Car Controller dashboard naar ‘Advertenties’ gaat, kom je bij alle geadverteerde auto’s: fysieke voorraadauto’s, demo’s, huurauto’s en verwachte auto’s die vóór binnenkomst reeds zijn geadverteerd. Onder het kenteken van deze auto’s staat het NAP-logo vermeld. Ben je wel eens met de cursor van je muis op het NAP-logo gaan staan? Moet je eens doen! Zonder op het logo te klikken, verschijnt er een balk met daarin de NAP-status van het voertuig. En is er geen NAP-Weblabel afgegeven, dan weet je hiervan direct de oorzaak. Wel zo handig!

NAP-Weblabel

Geen Nationale Auto Pas? Used Car Controller vertelt je waarom!

Het logo bij de auto’s in het overzicht geeft informatie over de NAP-status. Als het logo in kleur wordt weergegeven, dan is bij de betreffende auto het NAP-Weblabel uitgereikt. Maar bij de auto’s met een zwart-wit NAP-logo is dit niet het geval. En juist bij deze auto’s is de functie die wij onder de aandacht brengen handig. Je krijgt namelijk inzicht in de reden waarom het NAP-Weblabel niet is afgegeven. Naast de meest bekende oorzaak, de trendbreuk, zijn er nog tal van redenen voor het ontbreken van het NAP-Weblabel. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan:

  • Het voertuig is waarschijnlijk parallel geïmporteerd
  • Het voertuig heeft de voorraadstatus ‘wordt verwacht’
  • NAP-status wordt gecontroleerd

Used Car controller en NAP: helder en duidelijk

Vraagt een klant waarom de Nationale Auto Pas bij een bepaalde auto ontbreekt? Used Car Controller geeft je snel en eenvoudig duidelijkheid. Zo maken wij het voor jou en de klant helder en duidelijk. Door op de hoogte te zijn van de mogelijkheden van Used Car Controller word je steeds weer een stukje beter in je vak. Denk je nou zelf een ‘vergeten functie’ te hebben ontdekt in Used Car Controller, of heb je vragen over bepaalde functies? Laat het ons weten, we helpen je graag op weg.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *