Samenwerking Gaspedaal & Autotrack

GO Remarketing Solutions is een vooraanstaande en continu groeiende speler op het gebied van Remarketing & Auto-onderhoudsabonnementen. We leveren slimme IT-oplossingen voor automotive retailers en maken daarmee hun werkprocessen makkelijker, sneller en vooral beter. Voorbeelden daarvan zijn onze kernproducten:

  • Used Car Controller (voorraadmanagement & publicatie),
  • FlexFlow (workflow & efficiency verbetering)
  • Moba CertifyPro (State of Health Certificaten voor EV’s en PHEV’s)
  • MarketView (markt informatie)
  • Car Service Plan (auto-onderhoudsabonnementen)

Met een eigen team van ontwikkelaars investeerden we de afgelopen jaren volop in deze producten. Doorontwikkelen zit in ons DNA. Door permanente doorontwikkeling van nieuwe functionaliteit en vakkennis realiseren we een hoge klanttevredenheid en -loyaliteit.

Go Remarketing Solutions werkt in haar marktbewerking en productontwikkeling nauw samen met Vinacles. Samen met hen hebben we niet alleen alles in huis om onze gebruikers volledig te ontzorgen. Het verschaft je ook de mogelijkheid om multi-disciplinair te groeien.

Ben jij enthousiast geworden en wil je meer informatie?

Bekijk hieronder de vacatures!

Groeiversneller Nederland

Groeiversneller Nederland

Om de commerciële groei van ons bedrijf te versterken, zijn we op zoek naar een collega die de verantwoordelijkheid neemt voor business development en klantrelatiebeheer van ons productportfolio. Daarbij ondersteun je samen met het GO Remarketing team onze gebruikers om beter te worden in hun vak.

Onze oplossingen renderen het beste wanneer ze operationeel en strategisch in de organisatie verankerd worden. Je bent dus ook een vakinhoudelijk klankbord voor ondernemers bij hun streven naar een (nog) beter resultaat.

Profiel
Om de rol als Groeiversneller succesvol in te vullen, neem je als vanzelfsprekend een succesvol sales trackrecord mee. Een sterk en aantoonbaar netwerk binnen automotive retail is welkom in de rol die je voor ons gaat vervullen. Je denkt en handelt op minimaal HBO-niveau. In het klantcontact zet je jouw mensenkennis en overtuigingskracht in. Daarbij laat je niets aan het toeval over. Een emotionele klik met mensen is namelijk sneller gemaakt op basis van een degelijke voorbereiding. Daarnaast ben je goed ingelezen en intrinsiek geïnteresseerd in vakontwikkelingen. Dat je een teamplayer bent spreekt voor zich.

Arbeidsvoorwaarden
Een goed salaris in lijn met je kennis en ervaring, net als een auto, telefoon en laptop van de zaak horen bij de basisvoorwaarden van onze overeenkomst. Een bonusregeling op basis van het commerciële plan completeert het geheel. Voor overleg met jouw collega’s zien we je regelmatig in Den Bosch. Je werkterrein is Nederland. Daarom ligt je home office bij voorkeur relatief centraal in het land. Zo zijn onze klanten en prospects goed te bezoeken.

Interesse?
Zie jij het zitten om automotive retailers in Nederland nog beter in hun vak te maken met onze producten en diensten? Stuur dan je CV naar mvanroon@go-remarketing.com en motiveer waarom we het gesprek met jou moeten aangaan. Heb je vragen, laat het ons weten. Neem contact op met Michel van Roon (073-8200010).