Ken je dat? Je werkt al jaren met een bepaald systeem, waarvan je als ervaren gebruiker alle functies denkt te kennen. Totdat je, soms bij toeval, ineens functies ontdekt waarvan je het bestaan niet eens afwist. Ook in Used Car Controller zijn er functies waarvan weinig gebruikers weten dat ze bestaan. Laat staan wat deze doen en wanneer ze ingezet kunnen worden. Een van deze functies is de ‘sales view’ (slotje icoon).

Waar kan ik deze functie vinden?

Ga in Used Car Controller vanuit je dashboard maar eens naar ‘Overzichten’. Onderin de grijze balk zie je nu een slotje. Is je dit al eens eerder opgevallen? Dit slotje geeft je toegang tot waardevolle informatie van alle voertuigen op de getoonde pagina, zonder dat je daarvoor een autodossier hoeft te openen.

Wat kan ik met deze functie doen?

Is het slotje geopend, dan wordt alle beschikbare informatie in het overzicht weergegeven. Ook informatie die exclusief voor jou als Used Car Controller gebruiker bestemd is. Klik je vervolgens op het slotje, dan wordt informatie die je liever niet met klanten of prospects deelt, verborgen. Er is nu een gesloten slotje zichtbaar.

Denk je zelf een ‘vergeten functie’ te hebben ontdekt in Used Car Controller, of heb je vragen over bepaalde functies? Laat het ons weten, we helpen je graag op weg.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *