Used Car Controller en Findio voor auto organiseren voorafgaand aan het Driving Business Remarketing Event een Thema Lunch: Financiering Voorraad Gebruikt. Naast netwerken onder het genot van een goede lunch willen ook antwoord geven op een aantal actuele vragen:

  • Kan ik in de toekomst mijn voorraad nog wel gefinancierd krijgen?
  • Hoe verdien ik geld bij lagere marges?
  • Hoe groei ik zonder extra voorraad?

John den Dunnen (Findio voor auto) geeft antwoord op de bancaire vragen die bij bovenstaande thema’s gesteld worden. Michel van Roon (Used Car Controller) neemt de occasion management gerelateerde vragen voor zijn rekening.

Aansluitend gratis toegang tot Driving Business Event
Aansluitend op onze lunch heeft u toegang tot het door Automobiel Management georganiseerd Driving Business Event.  Een key note spreker die we u kunnen aanbevelen is David Kain. Niet alleen zette hij FordDirect.com op, maar is hij ook nog eens een pragmaticus die zijn sporen in sales verdiend heeft.

Het volledige programma treft u hier: http://www.automobielmanagement.nl/drivingbusinessremarketing2017.php

Komt u ook?
We vinden het leuk om u bij te praten over voorraadfinanciering tijdens de Driving Business Remarketing Lunch. Wij zorgen voor de lunch en een goed verhaal over hoe je je voorraad door een bank kan laten financieren.  De lunch vindt plaats op woensdag 28 juni om 12.00 uur en vanaf 13.00 uur kunt u zich mengen tussen de andere gasten van het Driving Business Remarketing Event.

Locatie Driving Business Remarketing Event: Inn Style te Maarssen

Aanmelden voor de lunch en het Driving Business Remarketing Event om zo meer te weten te komen over voorraadfinanciering via Used Car Controller? Stuur een e-mail naar info@usedcarcontroller.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *