Dual-Pricing in UCC

Meer mogelijkheden met dual pricing

In een van onze eerdere berichten informeerden wij onze gebruikers over de mogelijkheden in Used Car Controller met betrekking tot dual pricing. Oftewel, het adverteren van een auto waarvan de vraagprijs per portal kan verschillen. Bij dual pricing worden de auto’s na het aanmaken van segmenten automatisch onderverdeeld. Deze verdeling vindt plaats omdat de vraagprijs niet alleen gebaseerd is op de auto, maar ook op de bijkomende services. Op portal A bied je een auto misschien ‘completer’ aan dan op portal B. Bijvoorbeeld vanwege een andere samenstelling van het afleverpakket, of uitgebreidere garantievoorwaarden.

Nieuw in Used Car Controller: segmenteren op basis van prijs

Segmenteren kon in Used Car Controller tot voor kort op basis van merk, leeftijd en kilometerstand. Maar nu is er een nieuw criterium om je selectie uit te breiden: de prijs. Handig voor autobedrijven die auto’s binnen een bepaalde prijsrange voorzien van dezelfde aflever- en garantievoorwaarden.

Hoe werkt segmenteren op basis van prijs?

Vanuit je dashboard ga je naar het tabblad ‘Administratie’ boven in je scherm. Vervolgens kies je voor de onderste optie, ‘Afleverpakketten’. Via de optie ‘Nieuw segment’ geef je het segment een naam. Vervolgens vul je bij ‘Prijs’ de minimale- en/of maximale prijs in. Wanneer je nu een auto adverteert die binnen deze prijsrange valt, komt deze automatisch met de aanverwante afleveropties op internet.

Groeien met Used Car Controller

Ben jij die allround automotive professional die wil groeien in z’n vak? De uitgebreide mogelijkheden van Used Car Controller helpen jou daarbij. Haal met Used Car Controller het maximale uit jezelf, zo word je steeds een stukje beter. Heb je vragen over bepaalde functies? Laat het ons weten, we helpen je graag op weg.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *