Beste Used Car Controller gebruiker,

Voor adverteerders die hun advertenties op Marktplaats extra onder de aandacht willen brengen biedt Marktplaats diverse opvalmogelijkheden. Indien je hier gebruik van wilt maken kun je deze mogelijkheden vanuit UCC aanvinken. Op die manier ben je goed zichtbaar en creëer je snel en eenvoudig een hogere respons. Marktplaats heeft hierin onlangs een wijziging in doorgevoerd, via dit bericht willen we jullie hiervan op de hoogte brengen.

Zoals de meeste adverteerders inmiddels weten is de ‘topadvertentie’ een populaire opvalmogelijkheid op Marktplaats. Hiermee kun je ervoor kiezen om, nadat je een Marktplaats advertentie hebt aangemaakt, met jouw advertentie bovenaan de resultatenlijst zichtbaar te blijven. Deze ‘topadvertentie’ wordt vervangen voor de ‘7 daagse dagtopper’. Hiermee plaats je jouw advertentie 7 dagen lang boven in de zoekresultaten in de categorie waartoe de advertentie behoort.

De kosten voor het inzetten van de 7 daagse dagtopper t.o.v. de topadvertentie blijven ongewijzigd, dit geldt ook voor de doorplaatsingskosten. Deze aanpassing is reeds doorgevoerd en is dus al zichtbaar in UCC.

Voor vragen neem contact op met de helpdesk via 030-2619196 of helpdesk@usedcarcontroller.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *