Findio voor auto

Een markt waarin de marge tussen in- en verkoop onder druk staat vraagt om creatief ondernemerschap. Slimme ondernemers opgelet: in samenwerking met Findio voor auto biedt Used Car Controller de Findio Voorraadmodule, een eenvoudige manier om het rendement te verhogen!

Afsluiten van financieringen zonder gedoe

Findio voor auto is een betrouwbare partner van Used Car Controller voor de financiering van voorraadauto’s. Speciaal voor onze gebruikers breiden wij deze samenwerking verder uit met een module die autokopers de mogelijkheid biedt om rechtstreeks een financiering af te sluiten. Door de gekozen opzet voldoe je als autobedrijf samen met Findio aan de strenge eisen die de AFM stelt met betrekking tot het aanbieden van financieringen. Wel zo makkelijk!

Wat levert Findio voor auto jou op?

Voor elke financiering via de Findio Voorraadmodule ontvang je een mooie provisie. Deze provisie levert een interessante bijdrage aan het resultaat van de verkoopafdeling (zie onderstaande grafiek). Tegelijk staat Findio garant voor snel en efficiënt handelen: alles tussen Findio en de klant wordt in een keer ter plekke afgehandeld. Orders ‘onder voorbehoud goedkeuring financiering’ zijn hiermee voorgoed verleden tijd.

Samenwerken met Findio voor auto is bouwen aan financieel voordeel:

financieel voordeel

Hoe werkt het?

Used Car controller maakt het je eenvoudig: na aanvraag via de Findio Voorraadmodule hoef je zelf geen verdere stappen te ondernemen. Bovendien werk je volledig volgens de regels van AFM.

Een klant kan online, maar ook fysiek in de showroom een financieringsaanvraag indienen bij Findio voor auto. Dit gaat als volgt in z’n werk:

Online:

Na zijn keuze voor een bepaalde auto berekent de klant via de financieringsmodule zijn maandbedrag. Vanaf  het moment dat de klant zijn gegevens invoert, loopt het aanvraagtraject rechtstreeks tussen Findio en de klant. Hiermee is Findio verantwoordelijk voor de financieringsaanvraag.

Showroom:

Een aanvraag bij jou in de showroom werkt op dezelfde manier. De klant vult z’n gegevens in op jouw website met de Findio Voorraadmodule waarna Findio direct contact opneemt met de klant. De verkoper speelt hierin geen enkele rol, kortom: het autobedrijf wordt volledig ontzorgd. Makkelijker kan niet!

Wat kost de Findio Voorraadmodule?

Nieuwe dingen kosten in de regel extra tijd en energie om in te regelen. Daarom is de Findio Voorraadmodule de eerste drie maanden gratis! Na deze opstartfase kost de Findio Voorraadmodule €20,- per maand.

Bij gebruik van de Voorraad Financiering van Findio voor auto (interessant vanaf meer dan 200 verkochte auto’s per jaar) is de Findio Voorraadmodule geheel GRATIS.

Hoe vraag je de Findio Voorraadmodule aan?

De aanvraag van de Findio Voorraadmodule is na één telefoontje met je UCC/A2SP accountmanager geregeld. Of vul je gegevens in op ons contactformulier en wij fixen het voor je!

Wie werken al met de Findio Voorraadmodule?

Benieuwd hoe Findio voor auto werkt en eruitziet? Klik dan op een van de onderstaande links:

De aankoop van een auto wordt in de meeste gevallen gefinancierd. Maak hier gebruik van! Dankzij Findio voor auto verhoog je eenvoudig je verkoopaantallen en je transactieresultaat. De aanvraag wordt sneller dan ooit beoordeeld, zowel voor- als tijdens de aankoop.

Voordelen van de Findio Voorraadmodule op een rijtje:

  • Hoger transactieresultaat;
  • Hogere verkoopaantallen;
  • Snelle transacties;
  • Full service concept voor jou en de klant;
  • Hogere klant loyaliteit;
  • Responsive (werkt snel en duidelijk op smartphone en tablet);
  • Eenvoudige en interactieve werking;
  • Flexibel qua lay-out en vormgeving.

 

Findio voor auto: bekend om zijn scherpe rentetarieven voor consument en autobedrijf.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *