Voorraadfinanciering via Used Car Controller

Zoals je van ons gewend bent doen wij er alles aan om kostbare tijd voor jou te besparen en je maximaal te ondersteunen bij het maken van een goed rendement. Kortom: meer verdienen in minder tijd. Dat doen wij door continue nieuwe functies te ontwikkelen, bestaande functies uit te breiden maar ook door duurzame samenwerkingen met derden. We zijn daarom verheugd te melden dat Findio voor Auto en Used Car Controller op een voor gebruikers slimme manier gaan samenwerken.

Uniek:  Voorraadfinanciering via Used Car Controller

Het is geen geheim dat de meeste banken  geen makkelijke infrastructuur hebben voor het financieren van de voorraad gebruikte auto’s. Dat was ons al langere tijd een doorn in het oog. We zijn daarom extra blij dat Used Car Controller samen met partner Findio voor auto dat probleem snel en simpel oplossen.

Na de zomer regel je je voorraadfinanciering  gewoon direct via Used Car Controller. Met 1 klik doen we de voorraadfinancieringsaanvraag, regelen we het verstrekkingsvoorbehoud en zorgen we samen met Findio voor auto ervoor dat je het geld voor de auto op je rekening ontvangt.  En heb je de auto verkocht, dan regelen we binnen 1 klik dat je de auto snel kunt afleveren.

Driving Busines Remarketing Event

Used Car Controller en Findio voor Auto zijn samen sponsor en partner van het Driving Business Event Remarketing van vakblad Automobiel Management op 28 juni in Maarsen. Tijdens een netwerklunch voorafgaand aan het event geven John den Dunnen (Findio voor Auto) en Michel van Roon (Used Car Controller) hun visie op groei mogelijkheden van gebruikt.  Ook zal dan de exacte inhoud van de samenwerking tussen Used Car Controller en Findio voor auto bekend worden gemaakt.

Op zoek naar financiering van jouw voorraad?

Ben jij op zoek naar financiering voor jouw gebruikte auto voorraad en wil jij je gebruikte auto verkoop een impuls geven? Laat het ons dan weten via info@usedcarcontroller.nl

Wat is Findio voor Auto

Om jouw klanten elke dag het beste aanbod in de showroom te kunnen bieden, heb je nieuwe of gebruikte auto’s in voorraad. Deze voorraad vormt een belangrijk onderdeel van jouw kapitaal. Maar als jij die zelf moet financieren, legt dit veel druk op jouw liquiditeit. Jouw geld staat namelijk stil en dat beperkt jou in jouw bewegingsvrijheid als ondernemer. Met Voorraadfinanciering van Findio voor auto creëer je werkkapitaal, waardoor je weer alle ruimte hebt om te ondernemen. Ieder autobedrijf is natuurlijk anders. Daarom denken wij graag met jou mee. We kijken graag samen met jou hoe wij jouw voorraad optimaal kunnen financieren en hoe jij de gewenste liquiditeit krijgt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *