360° interieurfotografie in UCC

Klanten willen alles van een auto weten. Alle feitelijke informatie, maar natuurlijk ook ‘hoe ziet ie eruit?’ Met 360° fotografie van het interieur kom je aan die klantvraag tegemoet. Daarom zal deze technologie eerdaags tot de nieuwe standaard behoren voor online presentatie van occasionvoorraad. Het wachten is op de ontsluiting van de grote portals. Autotrack is al om. De rest volgt vanzelf, verwachten wij. En daarom sorteren wij alvast voor binnen Used Car Controller.

Nu ook in Used Car Controller

Met de stap die Autotrack nu zet op het gebied van 360° interieurfotografie, zal de markt volgen. Daarom integreren we de functionaliteit binnen de voorraadmodule van Used Car Controller en is het uploaden van 360° beelden vanaf nu ook mogelijk voor andere portals.

Met de 360° interieur foto’s geven autobedrijven en dealers een completere impressie van hun wagenpark. Door een 360 graden view van het interieur van een auto heeft de consument thuis op de bank het gevoel dat hij al in de auto zit.”

Bron: Autotrack

In 4 stappen 360° online binnen UCC

  1. Voor een 360 graden presentatie heb je 360° camera nodig. Deze camera’s heb je al vanaf ruim tweehonderd euro in huis. Wij maken zelf gebruik van de Ricoh Theta S.
  1. De camera zet je op een vaste plek in de auto. Vandaar maakt de camera alle interieurfoto’s vanuit diverse perspectieven. De beelden worden tot één foto samengevoegd.
  1. De foto zet je op je harde schijf en vandaar kun je deze uploaden in Used Car Controller.
  1. Used Car Controller herkent het 2×1 fotoformaat en publiceert deze in onze eigen voorraadmodule én op de daartoe geschikte websites. Voor de klant is de auto daardoor in elk perspectief te bekijken.

Voorbeelden?

Een aantal van onze klanten past de techniek al op hun eigen websites toe. Kijk naar bynco.com of naar leaseplan.nl. Zij passen de techniek al geruime tijd toe.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *