Wil je auto’s zo snel mogelijk verkopen, dan is een overzicht noodzakelijk. #elkedagtelt immers. Iedere gebruiker heeft daarvoor een visie en vaak specifieke wensen. Om op je eigen manier overzicht te creëren, kun je vanaf vandaag elke auto gaan ‘taggen’.

 

Wat heb ik aan ‘Tags’?
Tags zijn labels die je zelf aan een auto geeft en vervolgens kun je met die tags de juiste auto’s in je voorraad selecteren. Het moet dus gek lopen als we jouw selectiewensen niet kunnen realiseren.

 

Hoe kan ik ‘Tags’ aanmaken?

De ‘Admin’ gebruikers kunnen bedrijfsspecifieke ‘tags’ aanmaken bij de vestigingsinstellingen. Drie voorbeelden van ‘Tags’ zijn:

 • ‘presold’
  (voor auto’s die nog binnen moeten komen maar al wel verkocht zijn)
 • ‘wacht op keuring’
  (voor auto’s waar een keuringsafspraak voor is gemaakt)
 • ‘schade bedrijf A’
  (als je wilt weten bij welk schadebedrijf je een auto hebt staan)


 

Hoe kan ik ‘Tags’ plaatsen?

Een ‘tag’ plaatsen doe je in het autodossier onder de foto’s. Klik op ‘aanpassen’ achter het tag icoon en je kunt een tag selecteren. Start je gewoon met typen, dan wordt de gewenste  tag al snel herkend.

 

 

Hoe kan ik met ‘Tags’ selecties maken?

Wil je met een bepaalde ‘tag’ een selectie maken, dan doe je dat in het selectie menu. Tags zijn daar toegevoegd als een menu item. Tags werken volgens het en/en principe. Met elke geselecteerde tag wordt het aantal auto’s in de selectie kleiner.  Een voorbeeld:

 

 • Stel je hebt 20 auto’s de tag ‘presold’ gegeven
 • Stel je hebt 10 auto’s die ‘wachten op een keuring’, hiervan zijn er 4 ‘presold’

Selecteer je de tags ‘presold’ en ‘wachten op keuring’ dan selecteert Used Car Controller de auto’s die zowel presold zijn als op een keuring wachten. In het voorbeeld toont Used Car Controller dus 4 voertuigen.

 

Blij met deze upgrade

We zijn dankbaar voor de input die we weer van gebruikers hebben ontvangen. Zonder hen hadden we deze praktische upgrade niet gerealiseerd.

Mocht je vragen hebben voordat je met deze upgrade aan de slag gaat, laat het ons dan weten. En gebruik je Used Car Controller ook voor interne systemen, de tags zijn ook opgenomen in de Koppeling Eigen Website.

 

Heb je vragen over deze mededeling, laat het ons weten: helpdesk@go-remarketing.com

Met vriendelijke groet,

Het GO Remarketing Solutions Team

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *