Die vraag wordt ons regelmatig gesteld. Want ben je eenmaal gewend aan het vrijwaren vanaf je mobiel of via een andere device, dan is het super storend als het vrijwaren plotseling niet meer werkt.

Wat veel mensen vergeten is dat we met Used Car Controller het RDW certificaat in de cloud hebben geüpload. Echter, na verloop van tijd verloopt je RDW certificaat. Traditioneel installeer je het nieuwe certificaat vervolgens op je PC. Realiseer je dan dat het certificaat nog niet geüpload is in de cloud. Hierdoor kan je vervolgens geen gebruik meer maken van de RDW diensten binnen Used Car Controller.

Tip:
Mocht het dus gebeuren dat je plotseling niet meer kunt vrijwaren? Kijk dan bij de vestigingsinstellingen (het tandwieltje links onder in de navigatie) of je RDW certificaat nog wel geldig is. Is dat niet het geval; upload het RDW certificaat dan zo snel mogelijk en je kunt weer als vanouds genieten van het vrijwaren op willekeurig welk device je ook gebruikt.

Heb je vragen of feedback voor ons? Laat het ons weten en stuur ons een email naar helpdesk@go-remarketing.com of bel ons op 030-261 9196

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *