Used Car Controller wil de effectiviteit van uw advertenties maximaliseren. Daarom gaan we, zoals eerder gecommuniceerd, de portalen verdelen in drie categorieën. Zo ziet u exact welke portalen bijdragen aan het opbouwen van bereik voor uw auto’s. De categorieën zijn:

  • Aanbevolen
  • Zakelijke toepassing
  • Overige

Klik hier voor de portallijst om te zien in welke categorieën alle beschikbare portalen zijn ingedeeld. De verdeling van deze portalen gaat per 1 oktober a.s. in. Wij zullen de onderzoeksresultaten van het portalonderzoek op korte termijn publiceren.

Vanaf nu ziet u tijdens het publiceren van uw voertuigen onder de portalnaam de categorie waartoe de portal behoort.

Op basis van onze onderzoeksresultaten hebben wij ervoor gekozen om de portalen die behoren tot de rubriek ‘overige’ vanaf 1 oktober a.s. niet meer standaard te ondersteunen. Vanaf deze datum adverteert u dan ook niet meer standaard op ‘overige’ portalen. Wilt u toch adverteren op een of meerdere ‘overige’ portalen, bel (030-2619196) of mail (helpdesk@usedcarcontroller.nl) onze helpdesk. Zij lichten u in over de procedure en de kosten, zoals eerder gecommuniceerd, voor het adverteren op ‘overige’ portalen. Na akkoord van u zorgen wij ervoor dat u weer standaard kan adverteren op een of meerdere ‘overige’ portalen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *