170111 CRM WEB Header podcast - aflev. 6 -Paul de Vries

Wil jij het uiterste halen uit jouw online presentatie? Paul de Vries zit aan tafel bij Michel van Roon en legt in deze VLOG uit hoe je online de beste kunt worden en hoe Marktplaats daarbij ondersteunt.

Paul de Vries: Key Spokes Person Marktplaats

Iedereen die actief is in de Automotive ziet zijn naam regelmatig voorbij komen, voornamelijk online of via zijn #DCDW podcast. Paul de Vries, marketing autoriteit in de Nederlandse Online Automotive, schuift bij ons aan voor de zesde aflevering van het Cars&Company VLOG.

Begin dit jaar spraken we Paul over het online verkopen van gebruikte auto’s in Nederland. Paul weet als geen ander hoe je als autobedrijf of autodealer succesvol kan zijn met de inzet van internet. En hoe snel het Automotive landschap kan veranderen. Hadden we het in dit VLOG nog over of het online aankopen van een gebruikte auto er aan komt. Ondertussen is Used Car Controller gebruiker Bynco de eerste in de branche waar je met IDEAL een auto kunt kopen.

Tips & Trics

Benieuwd naar de tips en tricks van Paul op het gebied van online marketing voor jouw bedrijf? Bekijk de uitzending.

Waarom is Marktplaats Call-tracking interessant?

Marktplaats investeert in het steeds beter maken van haar propositie voor het autobedrijf.  Denk hierbij aan ‘call-tracking’ en de kracht van Marktplaats. Call-tracking is een tool waar we enthousiast van worden en zetten we graag voor je in de spotlight.
Met de opkomst van de smartphone wordt er steeds meer gebeld. Daardoor neemt het aantal call-leads toe ten opzichte van je traditionele online leads (e-mail). Marktplaats helpt het autobedrijf bij in het in kaart brengen van alle leads. Maar misschien nog wel belangrijker. Ze helpen bij het in kaart brengen van de gemiste leads.

Hoe werkt Call-tracking in de praktijk?

Zodra jij een binnenkomende oproep ontvangt en je mist deze, dan ontvang je van Marktplaats een e-mail. In deze e-mail staat exact door welk telefoonnummer je bent gebeld, op welk tijdstip en op welke advertentie de klant belt. Zo mis je geen lead meer en maximaliseer je jouw verkopen. Maak jij gebruik Marktplaats, dan kun je alle statistieken en het call-tracking dashboard raadplegen door in te loggen in de kracht van marktplaats met jouw persoonlijke inloggegevens.

Aan de slag met Marktplaats?

Wil jij ervaren wat de kracht van Marktplaats voor jou kan betekenen? Stuur dan een e-mail naar helpdesk@usedcarcontroller.nl of bel onze helpdesk via 030-2619196. Wij brengen je graag in contact met Marktplaats om de kracht van Marktplaats te ervaren m.b.t. jouw online verkoop.

Over Cars&Company

Cars&Company wordt aangeboden door Used Car Controller, A2SP en CRM automotive retail met als doel de kennis en visie van toonaangevende personen en bedrijven toegankelijk te maken voor de branche.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *