Beste GO Remarketing gebruiker,

We zijn dankbaar én trots op wat we dit jaar samen met jullie hebben mogen bereiken! Niet alleen mochten we mooie nieuwe klanten verwelkomen, we hebben ook volop kunnen vernieuwen op basis van jullie waardevolle feedback.

Begin dit jaar introduceerden we FlexFlow voor hen die de interne statijd krachtig wil reduceren en controleren. Met ChatGPT voorkomen we menig ‘writers block’ en zorgen we voor een unieke commerciële tekst bij elke gebruikte auto. En om jullie auto’s op topniveau te presenteren, zonder te investeren in een dure fotostudio, hebben we het aantal Virtuele Fotostudio’s uitgebreid.

Ook voor de Car Service Plan gebruikers hebben we een grote upgrade gedaan. We bieden nu meer keuzes voor de klant aan met een nieuw en scherper geprijsd Basic auto-onderhoudsabonnement. Het verkopen van je eigen onderhoudsabonnement wordt zo nog makkelijker.

Daarnaast hebben we voor veel klanten de integratie met CarCollect mogen verzorgen. Dat is niet voor niets. CarCollect en Used Car Controller werken naadloos samen alsof ze als een geheel zijn ontwikkeld en dat levert een mooi extra rendement op.

Tenslotte hebben we actief gebruik gemaakt van MarketView. MarketView geeft immers menig GO Remarketing gebruiker inzicht in zijn of haar lokale gebruikte auto markt. Met diezelfde data hebben we ook regelmatig onze visie op de marktontwikkelingen gegeven. Dat doen we met een maandelijkse vlog op LinkedIn. Wil je de vlog als eerste zien? Volg ons dan op onze Company Page via LinkedIn . Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen.

 

We hopen dat jullie, net als wij, de komende dagen volop mogen genieten van familie en vrienden. We wensen jullie dan ook fijne feestdagen en een heel goed 2024.

Namens het gehele GO Remarketing Solutions Team

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *