Dit jaar staat in het teken van #elkedagtelt. Want met een hogere rentestand en stroever lopende verkopen is een korte(re) statijd noodzakelijk om voldoende geld te verdienen. Daarom hebben we voor onze gebruikers een aantal initiatieven en innovaties in de startblokken staan. Het eerste is het gratis verhogen van het standaard aantal foto’s binnen Used Car Controller. Wil je weten waarom en hoeveel foto’s jij per direct kunt presenteren, lees dan verder…

Of je nu een Maybach fotografeert of een Dacia Sandero van 2010, foto’s maken altijd het verschil. Naast de kwaliteit van je foto’s is ook de hoeveelheid van groot belang. Maar waarom zou je van die Dacia Sandero uit 2010 veel foto’s maken? Het antwoord daarop is simpel: aandacht!

Meer foto’s, meer aandacht
Of je nu een auto van € 200.000,- + aanbiedt of een auto van € 1500,-, beiden wil je zo snel mogelijk verkopen. Jouw fotorapportage heeft als doel de aandacht van de prospect zolang mogelijk vast te houden en een goede indruk te geven van de auto De makkelijkste manier om dat te doen, is met meer foto’s. Als een consument een auto vindt die mogelijk interessant is, klikt hij/zij vaak meerdere malen door alle foto’s heen. De auto die de meeste aandacht krijgt, heeft vaak de grootste kans om gekocht te worden.

Wil je de aandacht van de consument dus langer vasthouden? Presenteer jouw auto’s dus met meer foto’s.

Free upgrade details
Om het publiceren van meer foto’s voor iedereen mogelijk maken, verhogen we het standaard aantal foto’s voor elke abonnementsvorm.

Used Car Controller Light: Van 6 naar 25 foto’s
Used Car Controller Basic: Van 24 naar 40 foto’s
Used Car Controller Pro: Van 40 naar 60 foto’s

Mocht je nu een meerprijs betalen voor extra foto’s? Dan zullen we de extra kosten uiteraard laten vervallen als deze binnen de nieuwe bundel valt.

Heb je vragen of feedback voor ons? Laat het ons weten en stuur ons een email naar helpdesk@go-remarketing.com of bel ons op 030-261 9196

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *