ONTVANG ONLINE TAXATIE AANVRAGEN AUTOMATISCH

in Used Car Controller

Beste Used Car Controller gebruiker,

Een website met een button waarmee klanten een persoonlijk inruilvoorstel kunnen aanvragen, is tegenwoordig geen overbodige luxe. Het bezorgt je snel en eenvoudig waardevolle leads. Er is echter ook een nadeel: het kost tijd en extra handelingen. Elke taxatieaanvraag moet je na ontvangst namelijk handmatig invoeren in Used Car Controller. Om dit te voorkomen hebben wij nu dé oplossing: met behulp van een koppeling worden online taxatieaanvragen automatisch geladen in Used Car Controller.

Elke aanvraag automatisch in Used Car Controller

Op het moment dat een klant online een taxatieaanvraag indient, staat deze nu gelijk in Used Car Controller. Compleet met foto’s en klantgegevens. Hiermee bespaart Used Car Controller je tijd en onnodige handelingen. Deze inkomende online taxatieaanvragen worden in Used Car Controller in een grijze balk weergegeven. Op deze manier zie je nieuwe aanvragen niet over het hoofd. Een van de autobedrijven die al gebruik maakt van de nieuwe koppeling is Zeeuw Automotive, dealer van de merken Fiat, Alfa Romeo, Abarth en Jeep. Salesmanager Edwin Bakker is erg enthousiast:

“Met de nieuwe koppeling worden taxatieaanvragen die via onze website binnenkomen, automatisch geladen in UCC. Dit scheelt ons team een hoop dubbel werk. De mogelijkheid om foto’s toe te voegen en de taxatie door te schieten naar externe biedingspartijen zorgt bovendien voor een snelle, waardevolle bieding.”

Koppel je website met Used Car Controller

Heb je als autobedrijf een website met een taxatiemodule? Dan volstaat een koppeling tussen de taxatiemodule en Used Car Controller. Wanneer je website in beheer is bij DTC, dan bedragen de eenmalige kosten voor deze koppeling € 395,-

Werk je niet met DTC, maar heb je wél een website met een online taxatiemodule? Informeer dan bij je websitebouwer naar de kosten voor de koppeling met Used Car Controller. In samenwerking met je websitebouwer kijken wij vervolgens naar de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op.

Met Used Car Controller werk je efficiënt en professioneel

Used Car Controller maakt het snel oppakken van online leads makkelijker en efficiënter dan ooit. Wil jij je online taxatieaanvragen in de toekomst ook automatisch in Used Car Controller ontvangen? Laat het ons weten, we helpen je graag op weg.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van markttrends, tips en de laatste ontwikkelingen van het UCC-platform.

Wil je meer informatie? Ons team staat voor je klaar!